2017 – 3 Boyutlu Duvar Kağıdı Modelleri

Duvarlar, renkleri ve dizaynıyla beraber bir yeri dekore eden en önemle faktörlerden bir tanesidir. Bundan dolayı duvarın...
2017 – 3 Boyutlu Duvar Kağıdı Modelleri

Duvarlar, renkleri ve dizaynıyla beraber bir yeri dekore eden en önemle faktörlerden bir tanesidir. Bundan dolayı duvarın görünümü hangi renkte olduğu en önemli tarzlardan birisidir. Klasik olarak duvarlarımızı boyamak yerine daha modern şeyleri tercih etmemiz gerekir. Son süratle gelişen teknolojiyle birlikte 3 boyutlu duvarlar size konforu ve gösterişi sağlıyor.

İstenilen renge istenilen boya ile boyanabilmesi ayrı bir avantajdır. Genellikle 3 boyutlu duvar modellerinde bambu malzemesi tercih edilmektedir. Ayrıca istediğimiz ebatlarda, falçata ve bıçak kullanılarak istenilen şekilde kesilebilir. Kesme işlemi sona erdikten sonra çapak oluşsa bile zımpara taşı ile düzeltme yapılabilir. 3 boyutlu duvara yapıştırılmasından sonra sıra boyama kısmına geldiğinde ise, dilediğimiz renkteki lateks, sulu ve yağlı boya ile boyanabilir. Hatta boya işlemlerini fırça, rulo ve sprey yöntemiyle yapabilirsiniz.

3 Boyutlu duvar modelleri rutubete dayanıklıdır. Fakat suyla temas halinde olan yerlerde veya yağmur alan yerler cepheler,sauna, buhar odası  gibi sürekli bir şekilde  buhar alan yerlere döşenmesi tavsiye edilmiyor. 3 Boyutlu duvar kağıtları istenilirse tavana bile döşenebilir. Uygun yüzeye göre yapıştırıcı seçilerek 3D panelleri tavana yapıştırılabilir. Bambu bitkisinden üretildiği için %100 doğa bitkisidir. Doğaya hiçbir zararı yoktur.Hatta sonrasında bile geri dönüşüm olarak kullanılabilir.

Ayrıca 3 boyutlu duvar kağıtları  duvarınız ile hava odacıkları oluşturulduğundan sesleri ve titreşimleri kamufle eder ve %40-50 arasında ses yalıtımı sağlar. Üretilirken hiçbir boya maddesi katılmadığı için kendi doğal kirli beyaz rengindedir.

Bazı örneklere birlikte bakalım ;

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ